Et socialt kollegie

På Grønjordskollegiet er der – oftest takket være Kollegianerforeningen (KF) – en perlerække af faciliteter, der gør det til noget helt specielt at bo på vort kollegium.

For at holde dig opdateret på kollegiets sociale aktiviteter kan du med fordel besøge diverse facebook sider(indsæt link), specielt kollegianerforeningen, KF 

 

Hatten

For det første er der den meget besøgte kollegiebar Hatten, hvor man kan hygge sig med venner (udover kollegiets beboere er andre bekendte også velkomne) en drink eller øl til særdeles billige priser. Derudover kan man i Lagersalget - fx i forbindelse med tour de chambre, køkkenfester m.m. - købe en bredt sortiment af øl, spiritus og sodavand til yderst fordelagtige priser.

Musik

Der findes øvelokale og rum med flygel. Nøgle fås hos administrationen mod depositum.

Sport & Motion

Endelig er der en række sportsfaciliteter, der står til fri afbenyttelse på kollegiet. Grønjordskollegiets Idrætsforening – der sorterer under KF – er her især det organ, der koordinerer sportsmulighederne på kollegiet, og dagligt er der mulighed for at dyrke sport, holde sig i form og have det sjovt.

Man kan her bl.a. vælge mellem Badminton, Bordtennis, Fodbold (pt. er kun pigeholdet turneringsdeltagende), svømning eller bare tage en daglig work-out i Motionsrummet. 

Hvis du i denne forbindelse selv er interesseret i at starte en ny sportsaktivitet på kollegiet, så kontakt endelig KF-bestyrelsen, da de så vil bistå dig i opstarten og driften heraf.

Årlige events

Årligt er der endelig den store Midsommerfest, der med live musik er sommerens helt store tilløbsstykke på kollegiet.

Kollegianerforeningen bruger her – tit i samarbejde med Beboerrådet – midler, ansatte og frivillige til at kreere et uforglemmeligt arrangement til glæde for alle kollegiets beboere.

Af andre halv- og hel-årlige arrangementer kan nævnes Gangfodboldturnering, Oktoberfest og meget meget mere.

Last modified on Tuesday, 27 October 2015 00:11