Møbelbank

I møbelbanken kan du låne møbler til dit værelse. Aftaler kan laves enten ved personligt henvendelse på møbel-kontoret, eller ved at sende en email til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Begge dele skal ske/vil blive besvaret indenfor åbningstiden.

Møbelbanken findes i kælderen af blok 3.

Åbningstid: Mandage og torsdage fra klokken 17.00 – 18.00 samt den første hverdag i måneden.

 

Regler for lån af ekstra møbler af samme slags:

Det skal med denne skrivelse gøres opmærksom på, at når der lånes ekstra møbler af samme slags f.eks. et ekstra sofabord, så skal det ekstra møbel ved fraflytning leveres tilbage til møbelbanken.

Bliver det /de ekstra møbler ikke leveret tilbage til møbelbanken, så skal fraflytter betale et møbelgebyr på kr. 250,- for at kollegiet leverer møblet tilbage til møbelbanken.

Regel når møbler sættes i kælderen uden aftale med møbelbanken:

Bliver der sat møbler ned i kælderen, uden at der er lavet en aftale med møbelbanken, så bliver møblerne sat ind i depotet af de ansatte i møbelbanken eller af ejendomsfunktionærerne.

Møblerne der bliver sat i depot bliver registreret med, hvilke møbler der sættes i depot og dato.

Viser det sig ved fraflytning, at der mangler møbler i forhold til det vi har registreret (ud fra antal og dato) skal fraflytter betale for de møbler der mangler.

Der pålægges ligeledes et gebyr på kr. 600,- for ikke, at lave aftale med møbelbanken inden møbler sættes ned i kælderen.

Sørg derfor altid for at få lavet en aftale med møbelbanken inden du flytter møbler og gem altid den kvittering du får ved registrering.

Udover hvad der bliver meddelt fra møbelbanken, er yderligere adskillelse af møblerne ikke nødvendig !!!

Der henvises desuden til Møbelreglementet

Last modified on Monday, 28 December 2015 12:45