Kollegianerforeningen

Kollegianer Foreningen (KF), er en forening for beboerne på Grønjordskollegiet. Det primære formål med KF er at imødekomme beboernes fælles interesser mest muligt jævnfør Kollegianer Foreningens vedtægter. Kollegianer Foreningen står bag de sociale aktiviteter på Grønjordskollegiet og støtter bl.a. sociale arrangementer, ugentlige sportsaktiviteter, sports faciliteter og studenterpolitiske beslutninger som et kollektivt LLO medlemskab for beboerne på Grønjordskollegiet via Kollegianer Foreningen. Nedenfor ses nogle af de aktiviteter, som Kollegianer Foreningen bl.a. står for:

Social Arrangementer

Midsommer festen: KF ́s største årlige event. Festen afholdes i juni og et dagsevent, såvel som et aften
event på en af dagene i juni. Midsommerfesten består af forskellige aktiviteter, såvel som live musik, eller DJ
med lys-setup mm. Festen afholdes i det grønne areal bag administrationsbygningen.

Oktoberfest: Holdes hvert år på Grønjordskollegiets bar: Hatten Bar. Gå ikke glip af det sociale og sjove
arrangement, som indebærer forskellige konkurrencer, spil og ekstra store fadøl.

Christmas Bingo: Et årligt arrangement, som afholdes på Hatten Bar. Der er store præmier og gratis snaps, samt julehygge for beboerne på Grønjordskollegiet.

Månedlig online Bingo: Online events, som afholdes på månedlig basis hele året, hvor at beboere kan have en sjov aften og vinde lækre priser!

 

Grupper

(For mere information, se de forskellige gruppebeskrivelser på Facebook.)

GJK Hjemmebryggeri: Bryggeri-fælleskabet er en gruppe for bryggeri- og øl entusiast.

GJK TTRPG group: En gruppe for beboere, som mødes og spiller forskellige typer af rollespil. Generelt spilles der med connected one-shots ved brug af D&D 5e.

GJK Brætspil: En gruppe for beboere, som vil mødes og spille brætspil. Beboere kan også medbringe egne brætspil, som de ønsker at spille med andre beboere. Derudover er det en god måde at lære nye beboere at kende på.

GJK Strikke klub: For beboere, som gerne vil mødes og strikke, hækle, brodere, eller lave en helt fjerde kreativ aktivitet sammen. Der er gratis varme drikke til deltagerne i denne klub.

Queer/LGBT+ Community på GJK: En gruppe for Quee/LGBT, samt andre beboere, for at skabe et fælleskab, som dækker hele Grønjordskollegiet.

 

Ugentlige Sportsaktiviteter

Yoga: Der afholdes en ugentlig yoga-time i H20. Der er et begrænset antal sæder, så man skal skrive sig op til yogatimerne via Facebook gruppen: GJK Sports.

GJK Fodbold: Vi har både kvinde fodboldhold og mande fodboldhold. Begge hold træner sammen på fodboldbanen tæt på DR Byen. Træningen finder sted kl.19.00 – 21.00 hver tirsdag. Mere information kan findes op Facebooksiden: Grønjorden – GJK Soccer.

Meditation, massage and body therapy i H20: Under behandlingen vil du muligvis opleve dyb afslapning, afspænding og reduceret smerte, som er forbundet med din krop, åndedræt og følelser. Alle velkommen til at deltage. Det er muligt at booke individuel massage- og meditationstimer igennem Facebook siden: GJK Sports.

Det er gratis at deltage i meditation og massage, så længe at du er beboer på Grønjordskollegiet.

 

Kollegianer Foreningens bestyrelse kan bestå af 6 bestyrelses medlemmer (En formand, en kasserer og fire alm. bestyrelsesmedlemmer), samt to suppleanter.

Kollegianer Foreningen er åbne for og imødekommer idéer fra alle beboere på Grønjordskollegiet. Det eneste, som du skal gøre, er at kontakte et af bestyrelsens medlemmer, eller sende en E-mail til: kf@gjk.dk

Vi ser frem til at høre fra dig! ☺