Kollegianerforeningen

Kollegianer Foreningen (KF), er en forening for beboerne på Grønjordskollegiet. Det primære formål med KF er at imødekomme beboernes fælles interesser mest muligt og hjælpe dem mest muligt. Kollegialforeningen kan bestå af 6 bestyrelsesmedlemmer (en formand, en kasserer og 4 almindelige bestyrelsesmedlemmer) og to suppleanter.

Kollegianer Foreningen står bag de sociale aktiviteter på Grønjordskollegiet og støtter bl.a. sociale arrangementer, ugentlige sportsaktiviteter, sports.

Nedenfor ses nogle af de aktiviteter, som Kollegianer Foreningen bl.a. står for:

Social Arrangementer

Midsommerfesten: KF’s største årlige event. Festen afholdes normalt i juli og er et dagsevent, såvel som et aftenevent. Midsommerfesten består af forskellige aktiviteter, og masser af live musik. Festen afholdes i det grønne areal bag administrationsbygningen.

Oktoberfest: Holdes hvert år på Grønjordskollegiets bar: Hatten Bar. Gå ikke glip af det sociale og sjove arrangement, som indebærer forskellige konkurrencer, spil og ekstra store fadøl.

Christmas Bingo: Det holdes i december på Hatten. Der er store præmier og gratis snaps, samt julehygge for beboerne på Grønjordskollegiet.

Grupper

De forskellige klubber oprettes og lukkes i overensstemmelse med beboernes efterspørgsel og interesser. Har du lyst til at holde nogen af klubberne eller være med til at være med og organisere, er du mere end velkommen til at kontakte os (For mere information, se de
forskellige gruppebeskrivelser på Facebook.)

GJK Hjemmebryggeri: Bryggeri-fælleskabet er en gruppe for bryggeri- og øl entusiast, møde og brygning i H20 med mulighed for at prøve GJK’s eget hjemmebryg.
GJK TTRPG group: En gruppe for beboere, som mødes og spiller forskellige typer af rollespil. Generelt spilles der med connected one-shots ved brug af D&D 5e.
GJK Brætspil: En gruppe for beboere, som vil mødes og spille brætspil. Beboere kan også medbringe egne brætspil, som de ønsker at spille med andre beboere.
GJK Strikkeklub: For beboere, som gerne vil mødes og strikke, hækle, brodere, eller lave en helt fjerde kreativ aktivitet sammen. Der er gratis varme drikke til deltagerne i denne klub.
Queer/LGBT+ Community på GJK: En gruppe for Queer/LGBT, samt andre beboere, for at skabe et fælleskab, som dækker hele Grønjordskollegiet.
Keramikkurser: En klub for keramikinteresserede. Instruktøren oplyser datoerne for undervisningen på Facebook-siden. Der er begrænsede pladser, så du skal tilmelde dig Facebook Gruppen GJK Værkstedet H10 / GKJ Workshop H10. Alle niveauer er velkomne!

Ugentlige Sportsaktiviteter

Yoga: Der afholdes ugentlig yoga i H20. Der er et begrænset antal pladser, så man skal tilmelde sig til yogatimerne via Facebook gruppen: GJK Sports.
GJK Fodbold: Vi har både kvinde fodboldhold og mande fodboldhold. Begge hold træner sammen på fodboldbanen tæt på DR Byen. Mere information kan findes på Facebooksiden: Grønjorden – GJK Soccer.

Tjenester

KF hjælper ugentligt med at printe, send dit dokument til kf@gjk.dk, inden kl. 19 hver onsdag og du kan forvente at se det i din postkasse torsdag morgen. Angiv venligst dit navn og værelsesnummer i titlen eller i mailen, når du sender os dokumenterne. Hver beboer har en
grænse på 100 sider hver måned.

Derudover sørger KF for et kollektivt LLO-medlemskab, en lejerforening, der yder juridisk hjælp vedrørende husleje, indskud mv.

Kollegianerforeningen er åbne for og imødekommer idéer fra alle beboere på Grønjordskollegiet. Det eneste, som du skal gøre, er at kontakte os på kf@gjk.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig!
KF – Kollegianerforeningen