Netværk

Grønjordskollegiet har en hurtig 250 Mbit forbindelse, som alle beboere gratis har adgang til. Kollegiets netværk og internetforbindelse administreres af to ansatte systemadministratorer. Du kan altid kontakte os på sysadm@gjk.dk.

Søg om en netværkskonto

Du skal ansøge om en netværkskonto, hvis du netop er flyttet ind. Dette kan du gøre online her, eller du kan henvende dig på netværkskontoret.

Netværkskontoret

Netværkskontoret ligger kælderen af blok 4, ved siden af vaskerummet. Her er der mulighed for få svar på spørgsmål omkring netværket og brugen af dette. Der er ikke mulighed for at få hjælp til installation og brug af programmer; her henvises til nethjælpegruppen.

Netværkskontoret holder åbent efter aftale.

Eller se facebook på https://www.facebook.com/GJKnetwork/

Mange netværksfunktioner kan foretages via vores selvbetjening. Se derfor denne for den hurtigste betjening.

Log på internettet

Log på Internettet herfra og se dit forbrug. Der er en vejledning hvordan du sætter din computer op til at logge på Internettet hver gang du starter din browser.

Du kan også bruge NetLogon til at logge på Internettet hver gang du starter din computer.

Til de mere avancerede brugere er der mulighed for at hente Perl-skriptet firewall.pl, der også kan bruges til at logge ind automatisk. Dette anbefales dog kun til folk, der kender Perl i forvejen eller bruger UNIX/Linux, hvor Perl typisk følger med. Du skal selv åbne filen og indtaste dit brugernavn og din adgangskode.