Øvrige fællesfaciliteter

Kollegiets eget festlokale

I H20 er der et festlokale, som kan lejes fredage og lørdage. Med lokalet følger der køkken og toilet med. Der er plads til 40 pers. (25 til spisning), og der er service, skåle, fade, gryder/pander, borde, stole, bar mm. Lejeperioden er fra kl 15 på dagen til kl. 14 dagen after, med mindre andet er aftalt.

Et kollegie med fokus på træning

Kollegietid er også træningstid. Vi har et fitnesslokale i administrationsbygningen, som kun beboerne må benytte. For at kunne bruge lokalet, skal du bruge en nøgle, som også kan bruges til multibanen og bordtennislokalet i blok 6. På Multibanen kan beboerne spille både fodbold, basket ball og volley ball.

Vi har også vores eget pige fodboldteam, som du kan blive en del af.

Tid til læsning og studie

Hvis du skal have studiegruppen på besøg eller skal fordybe dig i et projekt, så har kollegiet to studiegrupperum og et møderum i administrationsbygningen på 1. sal, som I altid kan benytte. I kan booke lokalet for en dag mod DKK 225,00 i depositum. Nøglen skal afhentes i administrationen inden for åbningstiderne. Hvis I ikke kan komme på internettet, så skal I bruge jeres eget brugernavn og internetkode.

Hvis du skal printe

Én gang hver uge har du mulighed for at printe på kollegiet. Printerrummet er på 1. sal i administrationsbygningen, og du har mulighed for at printe op til 100 sider pr. måned.

Tid til at være kreativ

Hvis du gerne vil sy, lave ler eller tømre et projekt sammen, så har vi et kreativitetslokale i kælderen i H10, hvor du kan udfolde dine kreative evner og møde andre kreative beboere.