Kollegianerforeningen

Kollegianerforeningen (KF) arrangerer sociale events på GJK.

Kollegianerforeningens fester og aktiviteter

Blokfester og Tour des Chambres

En gang hvert år holder hver blok sin egen fest, som beboerne i blokken selv skal arrangere. Her donerer Kollegianerforeningen lidt alkohol for at sætte en stemning i gang! I kan også holde Tour des Chambre eller en hyggelig gangfest for jeres egen gang. Festerne er altid en succes og gør hverdagen lidt sjovere!

Fastelavnshygge

På Grønjordskollegiet holder vi traditionerne tro og holder fastelavn på Hatten Bar hvert år. Her dekorerer beboerne fastelavnstønden, og herefter klæder vi os ud og slår katten af tønden. Her kårer vi årets kattedronning og kattekonge! På Grønjordskollegiet har vi skiftet katten i tønden ud med slik, og Hatten holder fest senere samme aften.

Tyrolerstemning til Oktoberfest

Hver efterårsferie er der tyrolerstemning på Hatten Bar, når vi i en hel uge holder vores eget Oktoberfest. Der er live act musik og turneringer, som at slå søm i træ til at sætte den rigtige stemning igang. Hatten Bar serverer også rigeligt med specialøl hele ugen til kollegiets tørstige tyrolere.

Græskarudskæring til Halloween

Som et internationalt kollegium så skal vi selvfølgelig fejre Halloween. Her kan du og dit køkken afprøve jeres kreative evner som græskarudskærer, hvor vi samles til en hyggelig dag inde i varmen med te og kaffe, mens det stormer udenfor. I kan endda vinde præmien for årets bedste græskarudskæring.

Julebingo og snaps

Til jul afholder vi årets julebingo på Hatten Bar, hvor beboerne kan vinde en masse lækre præmier. Her serveres der selvfølgelig kold snaps til bordene ad libitum. Kom i god tid, for pladserne bliver hurtigt fyldt op.

Midsommerfest

Hver sommer i uge 25 om lørdagen holder kollegiet årets største fest. Det er en dag, hvor alle beboere, naboer og venner er inviteret til  fejre midsommer med musik og sjove aktiviteter i sommervarmen. Dagen sluttes af med fest på Hatten Bar. Så tag dit køkken og venner med – eller kom som du er – og få en skøn og hyggelig dag.

Med sine grønne haver er scenen sat for ægte festivalsstemning, hvor der er sat scene, pavilloner og udebar op. I baren serveres både øl og lækre sommerdrinks, som er svalende i midsommervarmen. Her kan I tage jeres tæppe med og nyde en dag med musik og godt humør. Her laver frivillige beboere events og indslag, så alle kan få en god fest.

Der vil være forskellige bands, turneringer, hvor man kan vinde præmier, øl-yoga og meget mere. Du kan endvidere nyde en hjemmebrygget øl i sommervarmen, som Beboerrådet deler ud til alle beboere.

Mange andre events

På kollegiet har vi mange andre events i løbet af året, hvor der blandt andet bliver afholdt pub-quizzer på Hatten Bar. Her kan beboerne vinde præmier og have en hyggelig aften sammen. Hvis du selv har en idé til en quiz, så skriv til kf@gjk.dk.